Wil je vriend of donateur worden van MusiKado? Of wilt u ons steunen als sponsor?
Met uw steun kunnen wij Musikadootjes blijven uitdelen!


Voor 20 euro per jaar wordt u als persoon Vriend/Donateur van MusiKado, steunt u  onze stichting en helpt u mee MusiKadootjes uit te delen. Daarvoor houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrieven en hebt u toegang tot het MusiKado Donateursconcert, dat weer wordt gehouden in 2020, als onze stichting officieel 5 jaar bestaat!

Voor 100 euro per jaar wordt u als als bedrijf/instelling vriend/donateur en mag u een klein MusiKadootje weggeven (aan bijv. een (zieke) medewerker). 
Voor 200 euro per jaar wordt u als bedrijf of instelling Sponsor van MusiKado en stellen wij u in staat 2 kleine MusiKadootjes (van een half uur) of 1 groot Musikado (optreden van 2x een half uur met kleine pauze) uit te delen. Dit kan zijn aan uw personeel, aan bewoners van een afdeling binnen uw (zorg)instelling, aan een zieke werknemer, aan iemand waarvan u vindt dat hij/zij een opkikkertje verdient. Verder bent u welkom op ons donateursconcert (dat weer wordt gehouden in 2020). Een sponsorschap gaat u aan voor een jaar; daarna gaan we met u in gesprek of u ons wilt blijven steunen. 
Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten. 
Wilt u als zorginstelling meerdere muziekoptredens op diverse locaties met ons plannen binnen een jaar, dan gaan we in overleg en maken een sponsorschap op maat met u.

Wij bespreken heel graag met u de mogelijkheden! Wanneer u een email stuurt naar info@musikado.nl dan nemen wij contact met u op. 

Met uw bijdrage delen wij als stichting MusiKadootjes uit, kunnen wij de leden van ons muziekcollectief zo nodig een reiskostenvergoeding verstrekken, kopen en onderhouden wij instrumenten en muziekapparatuur, betalen we de verzekering, de BUMA-rechten en contributie van de muziekbond, huren we een repetitieruimte, schaffen we muziekpartituren aan en organiseren wij eens per jaar een ledendag, een scholingsworkshop, etc. 
Onze zangers en muzikanten maken belangeloos muziek en vinden het fijn binnen hun passie - muziek maken - iets voor de medemens te kunnen doen!

Donaties en andere betalingen kunnen worden overgemaakt op rekening:

 NL26 TRIO 0391 0399 38 t.n.v. Stichting MusiKado


INSCHRIJVEN

Wanneer u zich als donateur/vriend/sponsor van Musikado wilt aanmelden, ontvangt u jaarlijks een donateursbrief en bent u onze gast op ons Donateursconcert. 
Aanmelden kan via een email aan info@musikado.nl. Wilt u daarin uw telefoonnummer vermelden, zodat wij contact met u kunnen opnemen. We verwelkomen u graag!E-mail
Info