Wil je vriend of donateur worden van MusiKado? Of wilt u ons steunen als sponsor?


Voor 20 euro per jaar word je Vriend/Donateur van MusiKado, steun je onze stichting en help je mee MusiKadootjes uit te delen. Daarvoor houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrieven en heb je toegang tot het jaarlijks MusiKado Donateursconcert, dat voor dit jaar waarschijnlijk in het eerste weekend van november wordt gehouden. 
Een inschrijfformulier treft u onder aan deze bladzijde aan.

Voor 100 euro per jaar steunt u als bedrijf/instelling ons als Sponsor en bent u welkom op ons Donateursconcert.
Voor 200 euro per jaar wordt u als bedrijf of instelling Sponsor van MusiKado en stellen wij u in staat een muzikaal cadeau uit te delen. Dit kan zijn aan uw personeel, aan bewoners van een afdeling binnen uw (zorg)instelling, aan een zieke werknemer, aan iemand waarvan u vindt dat hij/zij een opkikkertje verdient. Verder bent u welkom op ons jaarlijks donateursconcert. Een sponsorschap gaat u aan voor een jaar; daarna gaan we met u in gesprek of u ons wilt blijven steunen. 
Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van onze activiteiten. 

Wij bespreken heel graag met u de mogelijkheden! Wanneer u een email stuurt naar info@musikado.nl dan nemen wij contact met u op. 

Met uw bijdrage delen wij als stichting MusiKadootjes uit, kunnen wij de leden van ons muziekcollectief zo nodig een reiskostenvergoeding verstrekken, kopen en onderhouden wij instrumenten en muziekapparatuur, betalen we de verzekering, de BUMA-rechten en contributie van de muziekbond, huren we een repetitieruimte, schaffen we muziekpartituren aan en organiseren wij eens per jaar een ledendag, een scholingsworkshop, etc. 
Onze zangers en muzikanten maken belangeloos muziek en vinden het fijn binnen hun passie - muziek maken - iets voor de medemens te kunnen doen!

Donaties en andere betalingen kunnen worden overgemaakt op rekening:

 NL26 TRIO 0391 0399 38 t.n.v. Stichting MusiKado


INSCHRIJVEN

Wanneer u zich als donateur/vriend van Musikado wilt aanmelden, ontvangt u jaarlijks een donateursbrief en bent u onze gasst op ons jaarlijks Donateursconcert.