Wil je ons laten weten hoe je jouw MusiKado ervaren hebt?  

Graag ontvangen wij een bericht  in ons gastenboek :-) 

Gastenboek

56 berichten op 3 pagina's
Petra Ijkhout
12-04-17 23:52:04
Onze dank ik groot wat een fantastisch optreden hebben wij vanavond gehad in wolfheze. Wat hebben onze cliënten genoten van de net opgerichte band die wij nog maar even de miquelband noemen. Wat een lieve talentvolle mannen bij elkaar. En wat een mooie songs. Loepzuiver en warm gebracht. Dank mannen petje af. Gr de cliënten en medewerkers van afdeling recreatie te propersona.
Trudy Jansen
19-03-17 11:25:21
Donderdag 16 maart 2017 waren wij te gast in Huize St. JOZEF te Lent.De avond werd verzorgt door Musikado.We hebben genoten van een ontspannen avond met prachtige liedjes en gitaarspel en keyboard gezongen en gespeeld door leden van Muzikado.Het was de moeite waard. Bedankt voor deze mooie avond en hopelijk tot een volgende keer.Succes met het mooie werk en jullie doelstelling.Groetjes Frits en Trudy Jansen.
Silvia Middelhof
04-12-16 11:15:50
Wij, de deelnemers vd Pondok Malden, dagopvang voor Indische en Molukse ouderen, willen jullie hartelijk bedanken voor de muzikale middag. Het was heel iets anders dan wat we gewend zijn maar zo de moeite waard. Een vd deelnemers vond jullie minstrelen en een ander vond het heerlijk om te luisteren naar de mooie teksten, ook maakte het bij sommige wat emoties los. Al met al was het een fanatische middag. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ageeth Burgers
29-11-16 19:53:11
Wat hebben mijn moeder en ik enorm genoten van het donateursconcert afgelopen zondag 27 november. Genoten met n lach en n traan! Prachtig om jullie gedrevenheid en enthousiasme te zien! Dankjulliewel!
Wilma Spanjaard
27-11-16 20:25:12
Wat een geweldig optreden gaven jullie vanmiddag in de kapel van Joachim en Anna. Veel kippenvelmomentjes! Dank jullie wel daarvoor. We hopen nog vaak van jullie te mogen genieten!!
Berdine de Vos
03-11-16 20:25:10
Wat een prachtig cadeau hebben jullie de ruim 60 deelnemers van de Ontmoetingsdagen Bemmel en ook aan ons Team gegeven. De perfect uitgevoerde kleinkunstliederen door Dianne, Moniek, Marcel, André en Nico brachten ieder in vervoering. Elk lied was een cadeautje op zich dat ons zomaar gegeven werd. We werden er warm en stil van. Heel veel dank voor deze mooie en ontroerende vrijdagmiddag MusiKado!!

Team Ontmoetingsdagen Bemmel
Jacqueline de Waal
04-10-16 16:31:58
Lieve Marcel, Dianne en Moniek
Wat hebben jullie onze cliënten, de gasten van het afscheid van onze collega Ans en de medewerkers van De Vlasborch laten genieten van jullie optreden. Geweldig mooie luister muziek van diverse genre's.
Cliënten en medewerkers hopen jullie weer eens te mogen begroeten.
Ad Busser
25-09-16 21:17:17
Lieve mensen van MusiKado,

Jullie optreden vanmiddag in Herbergier Elst is onvergetelijk geweest. De sfeer, de muzikaliteit en de manier waarop jullie contact hebben gemaakt met onze gasten heeft veel indruk gemaakt. Een echt KADO.
Bedankt daarvoor en we hopen dat jullie nog lang en met het zelfde plezier kado's kunnen blijven geven. Wij houden ons in ieder geval van harte aanbevolen. Namens alle gasten en medewerkers heel graag tot ziens.
Ad en José
gonnie koolen
10-09-16 16:47:26
Afgelopen week heb ik een optreden bijgewoond van Musikado in verpleeghuis Joachim en Anna. Het was met recht een cadeautje te noemen! Prachtige muziek, op een zeer bijzondere wijze gebracht met veel respect en gevoel voor de bewoners. Die hebben er dan ook volop van genoten, echt een aanrader!!!
pieter poels
11-05-16 09:32:40
Op 9 mei waren 5 muzikanten/zanger van Musikado te gast in het Huis van Compassie, waar we vele verschillende activiteiten organiseren met en voor mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie. Tijdens onze maaltijd, waar 45 mensen aan deelnamen, maakten de mensen van Musikado prachtige muziek. Mooie liederen, bevlogen gezongen en gespeeld. Hartverwarmend!
Betty De Jong-Windau
11-04-16 12:11:31
Gisteren naar huiskamerconcert van MusiKado geweest met Irene van t Hullenaar-Keultjes in Lent. Was leuk, ontspannend, inspirererend, ontroerend!
Was een TOPmiddag!
Dus als je iemand een bijzonder cadeautje wil geven: denk aan MusiKado! ?
Protestantse Vrouwen Dienst Nijmegen Oost Anneke Jansen
24-03-16 17:47:58
Afgelopen woensdag 23 maart 2016 was MuSiKaDo te gast in de Maranathakerk in Nijmegen. Daar vierden wij, PVD-OOst, een Paasviering met de oudere gemeenteleden, die vanwege leeftijd en/of ouderdom niet meer naar de reguliere zondagsdiensten kunnen komen.
Onze mensen hebben genoten van de prachtige liedjes die Dianne en Johan voor ons gezongen hebben. Er was een geweldige sfeer.
Nogmaals namens het bestuur én de senioren uit Nijmegen-Oost héél veel dank voor een geweldig optreden. Het bis beslist voor herhaling vatbaar.
Namens het bestuur: Anneke Jansen, voorzitster PVD-Oost
Ada en Henk Derksen
02-03-16 09:03:08
Op zondagmiddag 28 febr.'16, werden wij (Ada en ik) verrast met een optreden van MusiKado. Mooie muziek en zang kwamen bij ons zomaar de woonkamer binnen. Een leuk cadeau om te krijgen en wat ook erg leuk was: ik heb met mijn trekzak ook nog wat mee kunnen spelen.
Kids en kleinkids bedankt. Mannen van MusiKado....top

Ada en Henk Derksen
Marleen Kock
09-02-16 14:57:48
Ook wij hebben kort geleden mogen genieten van een cadeautje van Musikado voor ons nichtje. Het was emotioneel en zeker de moeite waard! Een aanrader voor iedereen die een mooi en goed bedoeld cadeautje wil geven! Een unieke ervaring in je eigen huiskamer!
Ted Huberts
24-01-16 16:49:42
Dianne heeft op 19 januari, de 80e jarige verjaardag van mijn vader, haar oom, 4 hele mooie intensieve liedjes gezongen. Wat was het mooi, wat kwam het binnen en wat mooi dat je dit voor hen nog hebt gedaan !
Ted
petra ijkhout
18-01-16 10:11:40
Wat een mooi en warm optreden hebben jullie ons gegeven 3 Januari voor onze mensen op afd recreatie ,propersona wolfheze. We hadden het jaar niet beter kunnen beginnen. Onze dank is groot. We verheugen ons op de volgende keer.

Vriendelijke groetjes, Petra
Martha Thijssen
30-12-15 13:44:14
Vorige week hebben we een kerstconcert ontvangen en genoten,
Een mooi programma en we zien jullie graag weer een keertje terug.
roos meijer
18-11-15 09:32:28
Heel hartelijk bedankt voor het leuke optreden van gisteravond voor de mensen van de Zonnebaars!!
We hebben ervan genoten! Een groot compliment van alle mensen!
Voor herhaling vatbaar!!
Hartelijke groet,Roos.
frits en trudy jansen
09-11-15 11:08:17
Gistermiddag enorm genoten van het donateursconcert in het witte huis in Lent. Wij waren uitgenodigd door Andre Maassen en wisten eigenlijk niet goed wat we ervan konden verwachten.Maar het heeft onze verwachting enorm overtroffen Het was geweldig. We hebben ons dan ook meteen aangemeld als donateur van musikado omdat we er volgend jaar zeker weer bij willen zijn en we jullie mooie werk willen steunen.
H Ebberink
08-11-15 21:00:13
Vandaag zijn we als donateurs op een bijzondere manier bedankt! Een prachtige muziek-middag. Wat hebben jullie veel te bieden. Ik werd er in ieder geval blij van!
Tonen: 5  10   20

  

Wil je in contact komen met ons? Stuur dan een bericht via ons contactformulier, of een email aan: info@musikado.nl  

 

 

E-mail
Info