Media - Nieuws pagina.


Komende optredens

Maandag 14 september: 
in de binnentuin van  verpleeghuis Joachim&Anna, 15.00-16.00 uur

Zondag 20 september:
in de binnentuin van verpleeghuis Nijevelt, 15.00-16.00 uur.


Herdenkingsvieringen 8 oktober en 14 oktober.
Op donderdag 8 oktober en op woensdag 14 oktober zal MusiKado een muzikale bijdrage leveren aan de herdenkingsvieringen voor respectievelijk Verpleeghuis De Horizon in de Ontmoetingskerk Dukenburg en verpleeghuis Honinghoeve in De Goede Herderkerk. Tijdens deze herdenkingsvieringen zullen de bewoners van beide verpleeghuizen worden herdacht die zijn overleden in de afgelopen periode. Mooi dat met inachtneming van de Corona-regels voor nabestaanden van overleden bewoners toch een bijzondere herdenking wordt gehouden, met passende muziek, live en intiem. 


Zingen tijdens Corona.... in een andere vorm maar toch enorm belangrijk!

Sinds de uitbraak van het Corona-virus in maart jl. zijn alle geplande optredens geannuleerd/uitgesteld. Door de lockdown en met name sluiting van de verpleeg-/verzorgingshuizen was het niet mogelijk onze geplande concerten te geven en muziekcadeautjes uit te delen in huiskamers. 

Vanaf half april zijn we in overleg met o.a. stichting De Waalboog buitenconcerten gaan verzorgen, in afgeschermde (binnen)tuinen en in patio's van wooncomplexen. Er is veel behoefte aan muziek en we hebben dan ook al een aantal optredens verzorgd. In eerste instantie met 2 zangers en muziekopnames, sinds begin mei ook weer met live begeleiding van onze gitaristen.

Inmiddels hebben we een aantal optredens verzorgd in de binnentuin van Huize Lidwina, bij Tertzio Elst, in complex De Kasteelse Poort in Wijchen, bij verzorgingshuis Liemerije in Zevenaar en in binnentuinen van Joachim en Anna en bij Huize Nijevelt.

Met inachtneming van de 1,5 meter afstand en gelet op veiligheidsregels, kunnen wij buitenoptredens verzorgen in uw tuin, bij een zorginstelling of voor uw (zorg)personeel. In overleg is er veel mogelijk. Voorwaarde voor een buitenconcert is droog weer!


Gepland Donateursconcert 1 november  2020 geannuleerd.

I.v.m. de onzekerheid rondom het Corona-virus hebben wij besloten ons donateursconcert te verschuiven naar 2021. We hadden als alternatief een tweetal tuinconcerten op 13 september in voorbereiding. Door de nieuwe regels van het kabinet - max. 6 mensen in huis of tuin - hebben we ook deze concerten moeten annuleren. Donateurs houden hun cadeautje te goed en we gaan zodra dat weer kan een mooi concert organiseren, veilig en volgens de regels.  Wij houden u hierover op de hoogte.

 


Foto donateursconcert 2018 in de Maria Geboortekerk van Driel


 


 

 
 

 

 

 

E-mail
Info