Media - Nieuws pagina.


Komende optredens 2021


CONCERTEN BIJ Verpleeghuizen Joachim& Anna en De Honinghoeve en St. Jozefklooster. Ook voor de kerstperiode wordt alweer druk gerepeteerd...Op donderdag 21 oktober geeft Musikado met Dianne, Jan, Johan en Gert Jan een concert in de Arcadezaal van Joachim & Anna voor 4 cliënten van 4 afdelingen, van 10.30 tot 11.30 uur. Een mooi mix van oude bekende liedjes uit de jaren 60-70-80 en mooie kleinkunstliedjes zullen voorbij komen.


Op woensdagavond 27 oktober a.s. van 19.00 tot 20.00 uur zal ensemble MuCinq een optreden verzorgen in het restaurant van verpleeghuis De Honinghoeve in Nijmegen.

Met een mix van ensemble-nummers, a capella en met muziekbegeleiding een mooie duetten zullen Dianne, Katja, Luc en Wiebe de bewoners verrassen. 

Op donderdagmiddag 4 november zullen Dianne, Johan, Marcel en Gert Jan een optreden verzorgen voor de bewoners van het St. Jozefklooster van 15.00 tot 16.15 uur. Het is lang geleden dat we hier konden zingen, maar we mogen weer! Dit optreden is nog een inhaaloptreden van vorig jaar, toen wegens Corona geannuleerd werd.

In december zal het ensemble MuCinq van Musikado op zaterdag 18 december en woensdagavond 22 december diverse kerstoptredens geven in verpleeghuizen. Er wordt al druk gestudeerd op kerstliedjes.. De Jinglebells zijn alweer tevoorschijn gehaald..!

 


 


Een foto-impressie van het muziekcadeautje dat we uitdeelden aan donateur Bianca op haar verjaardag 16 juli jl. 

 


 

 
 

 

 

 

E-mail
Info