Media - Nieuws pagina.


Zingen tijdens Corona....

Sinds de uitbraak van het Corona-virus in maart jl. zijn alle geplande optredens geannuleerd/uitgesteld. Door de lockdown en met name sluiting van de verpleeg-/verzorgingshuizen was het niet mogelijk onze geplande concerten te geven en muziekcadeautjes uit te delen in huiskamers. 

Vanaf half april zijn we in overleg met o.a. stichting De Waalboog buitenconcerten gaan verzorgen, in afgeschermde (binnen)tuinen en in patio's van wooncomplexen. Er is veel behoefte aan muziek en we hebben dan ook al een aantal optredens verzorgd. In eerste instantie met 2 zangers en muziekopnames, sinds begin mei ook weer met live begeleiding van onze gitaristen.

Inmiddels hebben we een aantal optredens verzorgd in de binnentuin van Huize Lidwina, bij Tertzio Elst, in complex De Kasteelse Poort in Wijchen, bij verzorgingshuis Liemerije in Zevenaar en in binnentuinen van Joachim en Anna en bij Huize Nijevelt.

Met inachtneming van de 1,5 meter afstand en gelet op veiligheidsregels, kunnen wij buitenoptredens verzorgen in uw tuin, bij een zorginstelling of voor uw (zorg)personeel. In overleg is er veel mogelijk. Voorwaarde voor een buitenconcert is droog weer!


Gepland Donateursconcert in november  2020

I.v.m. de onzekerheid rondom het Corona-virus is nog niet bekend of ons 1e lustrumconcert in november a.s. doorgang kan vinden. Er wordt door bestuur nagedacht over alternatieven: verplaatsen naar volgend jaar of wellicht concerten op maat in de buitenlucht. Wij houden u hierover op de hoogte.
 


Foto donateursconcert 2018 in de Maria Geboortekerk van Driel


 


 

 
 

 

 

 

E-mail
Info