Media - Nieuws pagina.


Komende optredens 2021


3 CONCERTEN BIJ RESTAURANT STROOM IN LENT VOOR DONATEURS EN ANDERE BELANGSTELLENDEN.


Op zondag 12 september geeft Musikado met een deel van haar zangers en muzikanten een 3-tal concerten bij restaurant Stroom in Lent. In de buitenlucht, onder een prachtig tentdoek zullen zij een gevarieerd programma laten horen. I.v.m. Corona heeft Musikado besloten de optie voor een concert in Theater De Kik te annuleren en voor een concert in de open lucht te gaan, nu het nog mooi weer is.

De concerten zijn om 11.00 u,  14.00 u en 16.30 uur. Donateurs hebben een speciale uitnodiging hiervoor ontvangen. Het is i.v.m. Corona noodzakelijk een stoel te reserveren. Dat kan via een email aan info@musikado.nl.  Er zijn 40 stoelen per concert te vergeven. De toegang is gratis. We willen met dit concert weer van ons laten horen en onze donateurs bedanken voor hun steun aan onze stichting. Met steun van donateurs en sponsors kunnen wij als stichting bestaan en muziek uitdelen aan mensen die een opkikkertje verdienen. 

Met inachtneming van de 1,5 meter afstand en gelet op veiligheidsregels, kunnen wij inmiddels zowel buiten als binnen weer optredens verzorgen bij zorginstellingen. In overleg is er weer veel mogelijk. We kunnen ook weer muziekcadeautjes uitdelen bij mensen thuis, binnen of in de tuin. Wanneer u iemand kent die een muzikaal opkikkertje verdient, schroom niet ons te mailen (info@musikado.nl) en een cadeautje aan te vragen! 


Er staan nieuwe optredens gepland op donderdag 16 september in woonzorgcentrum Campanula in Lent en op 2 en 9 oktober in Verpleeghuis Joachim en Anna.
 


Zangers en muzikanten tijdens het donateursconcert 2018 in Driel.


 


 

 
 

 

 

 

E-mail
Info