Media - Nieuws pagina.


MusiKado-nieuws:

In de afgelopen weken hebben we wederom nieuwe zangers mogen verwelkomen in ons muziekcollectief. Zo zijn we blij met Barbara Dijk en Mark Hiemstra. Na een prettige kennismaking gaan ook zij in de toekomst mee op ons muzikale pad om muziekcadeautjes uit te delen.
We heten ze van harte welkom! 


KOMENDE OPTREDENS: 

- zaterdag 12 oktober: 15.00-16.15 uur: concert in het St. Jozefklooster te Nijmegen.
Voor bewoners, familie en medewerkers zullen Nico, Hans, Jan en Carla een mix zingen van operette-, kleinkunst en mooie popsongs. 

- donderdag 17 oktober van 14.30 tot 15.30 uur: concert voor bewoners zorgcentrum Nuenen:
Deze middag zullen Marcel , André, Johan en Dré een mix zingen en spelen van kleinkunstliedjes, gouwe ouwe popsongs van o.a. Elvis, The Beatles, etc. 

- zondag 27 oktober:
Deze middag wordt aan één van onze winnende donateurs een huiskamerconcert aangeboden. Marcel, André, Miquel, Simon en Jan zullen donateur Nel een mooie muzikale middag bezorgen! 

- zondag 10 november, Dag van de Mantelzorg.
Optreden van vocal group Nootscenario in de ontmoetingsruimte van verpleeghuis Joachim& Anna. 15.00-16.30 u. Openbaar optreden!

Vocal group Nootscenario uit Nijmegen zal deze middag onder MusiKado-vlag een gedeelte van hun theaterprogramma "Het verhaal van de Waal" brengen. U bent van harte uitgenodigd!

maandag 11 november: muziekcadeautje voor mantelzorgers 15.30-16.15 in De Wieken Elst.
Deze middag zullen Marcel, Dré, Dianne, Nico en Hans een muziekcadeautje uitdelen aan de mantelzorgers in Elst. Het optreden is de afsluiting van een georganiseerde middag door Forte Welzijn Elst. Op 3 juli jl. bedankte het bestuur van Musikado haar leden met een barbecue voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een avond waarin naast lekker eten en drinken vooral veel muziek werd gemaakt met elkaar en weer nieuwe ideeën werden opgedaan voor een mooi nieuw seizoen.

Onze eerste officieel geboekte concerten beginnen weer in september, maar hebt u een verzoek voor een muziekcadeautje/(huiskamer)concertje, neem gerust via info@musikado.nl contact met ons op. We gaan met u in overleg over de mogelijkheden!   


 

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.

 

 

 

 

E-mail
Info