Media - Nieuws pagina.


KOMENDE OPTREDENS: 


- Zondag 19 januari 2020

Deze zondagmiddag wordt in de Maria Geboortekerk van Lent het Winterconcert 2020 gehouden. Deelnemers naast leden van ons muziekcollectief zijn orkest Music&More en koor Young at Heart. In een zeer gevarieerd programma wordt u als publiek verrast met een mix van klassiek, pop, kleinkunst en gospel. Het concert begint om 15.00 uur en heeft een pauze. Toegang is gratis, er is een deurcollecte na afloop voor de gemaakte onkosten. Vanuit ons collectief zullen aan dit concert pianisten Nico en Johan, gitaristen André, Dré en Floor en zangers André, Carla, Dianne, Moniek, Jan, Johan en Miquel deelnemen. Wees welkom!

- Zaterdag 8 februari 2020

Ook in 2020 gaan we weer met veel plezier naar de bewoners van het St. Jozefklooster in Nijmegen. Deze middag zullen we van 15.00 tot 16.15 uur de bewoners weer trakteren op liedjes van vroeger, kleinkunst en meezingers.

- Zondag 15 maart 2020

Zolang de kapel in verpleeghuis Joachim en Anna nog wordt verbouwd tot multifunctionele ruimte, zingen we in de ontvangstruimte beneden. Deze middag zingt MusiKado voor bewoners en hun familie van 14.30 tot 15.30 uur. Wees welkom!

- Herdenkingsvieringen 20 maart (Honinghoeve) en 25 maart (Nijevelt)

MusiKado zal op vrijdagavond 20 maart in verpleeghuis De Honinghoeve en op woensdagavond 25 maart in verpleeghuis Nijevelt haar muzikale medewerking verlenen aan de herdenkingsvieringen voor de nabestaanden van overledenen. In samenspraak met de geestelijk verzorgers van De Waalboog maken we een passende muzikale bijdrage. 

 


Foto donateursconcert 2018 in de Maria Geboortekerk van Driel


 

Foto-impressie muziekcadeautje in de tuin, juni 2019.

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.

 

 

 

 

E-mail
Info