Media - Nieuws pagina.


Zomerstop MusiKado met barbecue voor leden.

In de maanden juli en augustus heeft MusiKado vooralsnog geen optredens gepland i.v.m. beperkte beschikbaarheid door vakantie van leden.  Op 3 juli jl. bedankte het bestuur van Musikado haar leden met een barbecue voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een avond waarin naast lekker eten en drinken vooral veel muziek werd gemaakt met elkaar en weer nieuwe ideeën werden opgedaan voor een mooi nieuw seizoen.

Onze eerste officieel geboekte concerten beginnen weer in september, maar hebt u een verzoek voor een muziekcadeautje/(huiskamer)concertje, neem gerust via info@musikado.nl contact met ons op. We gaan met u in overleg over de mogelijkheden!   


Muziekcadeautje voorzitter Dianne 21 juni jl.

Op vrijdagavond 21 juni werd voorzitter Dianne zelf in het zonnetje gezet met een verrassingsoptreden van Marcel, André, Dré, Moniek en Jan. 

Ook binnen MusiKado sloeg ziekte toe. Dianne ondervond - nu eens niet als gever maar als ontvanger - hoe bijzonder het is als mensen voor je komen zingen. Er was een complot gesmeed en nietsvermoedend viel haar dit bijzondere cadeau ten deel, in het bijzijn van haar familie. 

 

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.

 

 

 

 

E-mail
Info