Media - Nieuws pagina.


Afscheid bestuurslid Hanneke van der Logt.

In de bestuursvergadering van 29 april jl. namen we afscheid van penningmeester Hanneke van der Logt. Zij wordt opgevolgd door Eric Arnts uit Arnhem.  Wij zijn Hanneke zeer dankbaar voor haar inzet in onze stichting in de afgelopen jaren en het contact dat zij onderhield met onze donateurs en sponsors en verwelkomen Eric als nieuw bestuurslid!


KOMENDE GEPLANDE OPTREDENS

Donderdag 2 mei 2019  19.00-20.00 u: kapelconcert in Joachim & Anna Nijmegen.

Verpleeghuis Joachim & Anna zal een grote verbouwing ondergaan. Ook de kapel zal worden verbouwd tot een multi-functionele ruimte. We hopen maar dat de prachtige akoestiek behouden zal blijven... Leontine, Hans, Nico en Theo zullen deze avond een mix van luisterliedjes, operette en klassiek brengen voor bewoners en hun familie. Wilt u meeluisteren? Van harte welkom!

Zondag 5 mei 2019 11.00 u: huiskamerconcert in Hospice Bethlehem Nijmegen.

In een kleine setting zullen Moniek, Dianne en Jan met gitaristen Marcel en Dré een intiem akoestisch huiskamerconcert verzorgen voor de bewoners, familie en verzorgers van Hospice Bethlehem. 

Zondag 2 juni 2019 11.00 u: huiskamerconcert in Hospice Bethlehem Nijmegen.

In een kleine setting zullen Leontine, Nico en Theo een intiem akoestisch huiskamerconcert verzorgen voor de bewoners, familie en verzorgers van Hospice Bethlehem. 


In de maanden juli en augustus heeft MusiKado vooralsnog geen optredens gepland i.v.m. beperkte beschikbaarheid door vakantie van leden.

Hebt u echter een verzoek voor een muziekcadeautje/(huiskamer)concertje, neem gerust via info@musikado.nl contact met ons op. We gaan met u in overleg over de mogelijkheden!


 

 

 

 

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.

 

 

 

 

E-mail
Info