Media - Nieuws pagina.


Nieuwe penningmeester voor bestuur MusiKado.
In de bestuursvergadering van 29 april jl. hebben we Eric Arnts uit Arnhem verwelkomd als nieuwe penningmeester. Hij nam het stokje over van Hanneke van der Logt. We zijn blij met toetreding van Eric tot ons bestuur. Eric draagt de stichting al jaren een warm hart toe en fijn dat hij ons bestuur zal ondersteunen.  We vertrouwen op een fijne samenwerking.

Nieuwe zangeres bij MusiKado! 
Na een fijne kennismaking en goeie auditie zijn we blij met toetreding van Carla Cobussen als zangeres bij ons muziekcollectief. Wij wensen haar veel plezier en succes!


Nieuwe verbindingen..
Ook vanuit de ZZG-groep Nijmegen is belangstelling voor optredens van MusiKado in verpleeginstellingen/kleinschalig wonen. Binnenkort gaan wij met elkaar om de tafel om te kijken wat wij voor hen kunnen betekenen. 


Zomerstop MusiKado-optredens.
In de maanden juli en augustus heeft MusiKado vooralsnog geen optredens gepland i.v.m. beperkte beschikbaarheid door vakantie van leden. 

Op woensdagavond 3 juli zal Musikado haar leden met een barbecue bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een avond waarin we naast een hapje en drankje zeker muziek zullen maken en nieuwe muzikale ideeën zullen opdoen voor een mooi nieuw seizoen.

Onze eerste officieel geboekte concerten beginnen weer in september, maar hebt u een verzoek voor een muziekcadeautje/(huiskamer)concertje, neem gerust via info@musikado.nl contact met ons op. We gaan met u in overleg over de mogelijkheden!  

 

 

 

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.

 

 

 

 

E-mail
Info